Om oss

Vi som utför flyttstädningar åt er

Sapastäd AB arbetar med flyttstädningar åt privatpersoner, mäklare och hyresvärdar i Malmö. Vi arbetar även i Göteborg, Stockholm, Lund, Helsingborg och  Landskrona bland annat. Privatpersoner anlitar oss också för städning av sina hem.  Vi utför trappstädningar åt bostadsrättsföreningar och nationer men även periodvis åt LKF AB och AF Bostäder. Vi utför städning av förskolor, veterinärkliniker och tandläkarmottagningar. En stor del av vår arbetstid ägnar vi åt att städa kontor åt både mindre och större företag.

Sapastäd AB har sitt säte i Lund men vi arbetar över hela Skåne,  Halland, Blekinge, Småland, Göteborg och Stockholm. Verksamheten startade under 2007. Vårt företag består av ett tiotal personer med olika bakgrund som alla har en sak gemensamt och det är att vi vill leverera städning av bästa kvalité till våra kunder.

Sapastäd AB är givetvis godkänt för F-skatt. Vårt företag är försäkrat vid If för eventuella skador hos kund på upp till tio miljoner kronor. Vi betalar även försäkringar för vår personal ifall de skulle råka skada sig under arbetstid.

Sapastäd AB vill växa och eftersträvar att bli ett av de största företagen inom städbranschen i södra och mellersta Sverige. För att kunna uppnå dessa mål försöker vi i största möjliga utsträckning implementera de policies som styr vår verksamhet gällande personal, kvalité och miljö.

Mer information om oss såsom adress och organisationsnummer finner du längst ner på hemsidan.